Soms moet je buiten je comfort zone!

We zien het allemaal weleens, crafters die maar een ding hetzelfde doen. Kaartjes makers die alleen maar kaartjes maken, haaksters die aan niks anders als katoen denken, of mensen die het gewoon te moeilijk vinden om buiten de lijnen te denken. Maar ik ben van mening dat verandering van spijs doet eten.

Ik doe het liefste 20 projecten door elkaar heen om alles te proberen en alles een keer meegemaakt te hebben. Gewoon om het gedaan te hebben. En een van de skills die iedere knutselaar eigenlijk eens moet proberen is schilderen. Veel mensen zijn bang voor het witte doek. Waar moeten ze beginnen? Wat als ik het fout doe? Maar dat moet juist het ontspannende van knutsellen zijn. Los laten. Buiten je normale doen gaan om iets te maken waar je trots op kan zijn.

Ik heb zelf altijd geschilderd en getekend vanaf ik jong was. Ik schilderde alles na en verf op een doek of muur aanbrengen blijft onspannend!

Zo kwam ik eergisteren deze amerikaanse creabea tegen : the art sherpa cinnamon.

Meteen raakte ik geinspireerd om zelf weer eens lekker te schilderen met dit als resultaat.

image

Dit van gogh achtige schilderij word in een 1.5 uur tijd van kleuren mixen tot de laatste strook uitgelegd met veel humor en ontspanning door deze lesgeefster. En ik kan het iedereen aanraden!

Probeer eens een les uit want schilderen kan iedereen. Het is gewoon iets wat te leren is!
How to paint Vincent Van Gogh Starry Night Sunflo…: https://youtu.be/pMjztpF5Rxc

Tegenwoordig koop je voor heel weinig bij de goedkope winkels doeken, acrylverf en meer en zo kun ook jij een prachtig schilderij maken. Want wat is er leuker als een mooi kunstwerk kunnen ophangen waar je opmerkingen over krijgt en je trots kan zeggen dat jij het gemaakt hebt.

Xxx
Be Youniek!

2 reacties op ‘Soms moet je buiten je comfort zone!

  1. Wauw super mooi geworden! Ik ben ook van alles en nog wat uitproberen en doen. Enige nadeel ervan is dat ik daardoor ook meer ga kopen omdat ik alles leuk en handig vind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s