Om op te eten!

Je zou ze haast zo willen opsnoepen als je ze ziet.. en ze hebben ook nog eens 0 kcal! Hoe geweldig is dat 🙂 en nee je word er niet dik van. Je gaat hooguit bellen blazen.

image

Aangezien het zeepjes zijn! Ik heb jaren taarten en cakjes gebakken en stiekem mis ik best wel de tijd van creaties maken, mooie kleur combis verzinnen, die heerlijke zoete geuren.

En deze kan ik tenminste altijd blijven bewonderen. Ik weet nu al wat ik ga maken voor de kerst en sint als kado. Mini en grote cupcakes ter decoratie in leuke doosjes. Ik krijg allemaal beelden van roze cakes, cupcakes met decoraties, ja dromen van marshmellows. En lijkt het net bakken dat zeep maken.

Als je ingredienten moeten op kamer tempratuur zijn, je moet precieze hoeveelheiden aanhouden, je frosting moet lang genoeg opstijven maar je hoeft geen 20 uur te kloppen. Ik heb alleen een staafmixer nodig, geen oven. Maar wel een heerlijk geurend huis door de geur stoffen.

Ook als zometeen geboorte bedankjes ga ik mini cupcakes maken. Ik kan ze lekker vooraf klaar maken, inpakken en dan hoef ik er niet meer aan te denken.

Ja mijn dromen zijn weer gevuld met allemaal zoete cake ideeën.

Als ik zou kunnen slapen natuurlijk!

Fijne avond iedereen en be Youniek!
Xxx
Chantal

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s